Мина ден откакто от полицията официално обявиха, че убиецът Росен Ангелов

...
Мина ден откакто от полицията официално обявиха, че убиецът Росен Ангелов
Коментари Харесай

Росен Ангелов имал още една близка жена в Нови Искър? Тя търси негови роднини, за да го погребе

Мина ден откакто от полицията публично оповестиха, че килърът Росен Ангелов на 6-те жертви в Нови Искър е поставил завършек на живота си. Въпреки това към момента в обществото тематиката е прясна, а в обществените мрежи ври и кипи.

Освен че се нищят към момента всевъзможни версии какво тъкмо се е случило във съдбовната нощ и каква е връзката на Ангелов с жертвите и дали в действителност е принудител и педофил, откакто девойките са си го " желали ", написа Блиц.

На дневен ред се появява и въпросът кой ще го погребе. Една жена настойчиво се пробва да намери братовчеда на Росен и моли за подпомагане във фейсбук групата на Нови Искър по какъв начин да се свърже с него. Останалите консуматори обаче не са изключително дружелюбни. Дори се появиха догатки, че тя е била влюбена в него и поради това желае да го погребе почтено.























Припомняме, че 56-годишният мъж Росен Ангелов бе разгласен за търсене, откакто стана ясно, че той е главният обвинен за зверството в новогодишната нощ в Нови Искър. При касапницата починаха 6 души. Жертвите са Кети Кюхова, мъжът ѝ Неделчо Юруков, неговият син Георги (20 г.), доведената му щерка Нанси (16 г.), приятелят на тийнейджърката (18 г.) и нейната баба по майчина линия (72 г.).

Вчера мъртвото тяло на изверга бе намерено в гората край Нови Искър. Ангелов се е самоубил с патрон в главата в една изоставена вила, покрай първичната му бърлога. Вероятно един от претекстовете да си пусне патрон в главата е точно споменът от зад решетките и страхът да не се окаже още веднъж там. 

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР